Foreningen SeniorIKT

Personvern

Personvernerklæring for Foreningen SeniorIKT

Denne personvernerklæringen gjør rede for hvordan Foreningen SeniorIKT håndterer personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor medlemmer og andre vi jobber med.
Behandlingsansvarlig i organisasjonen er foreningens styre. Henvendelser for retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til post@seniorikt.no.
Medlemskap
Fra våre medlemmer innhenter vi kun navn, adresse, telefonnummer, fødselsår og epostadresse. Vi trenger kontaktinformasjon på medlemmer for å kunne gi et tilstrekkelig tilbud og informasjon knyttet til medlemskapet.
Ved innmelding i Foreningen SeniorIKT samtykker man til hvert enkelt område man tillater at organisasjonen bruker personopplysninger til, eksempelvis nyhetsbrev, invitasjon til arrangementer med mer.
Ved avsluttet medlemskap slettes dine personopplysninger senest 2 år etter avslutningsdato.
E-post
Du kan sende e-post til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitivt innhold per e-post. Om vi mottar en slik e-post, behandler vi eposten i henhold til innhold og sletter den straks  
Nyhetsbrev og informasjon om arrangement
Som medlem hos oss vil du få tilsendt eposter fra oss med informasjon og tilbud om våre ulike arrangementer. Epostadressen registreres når du melder deg inn som medlem av Foreningen SeniorIKT.
Medlemsinformasjonen ligger i en egen database som bare de som har bruk for det har tilgang til. Leder og sekretær i Foreningen SeniorIKT har tilgang til å sende epost til alle medlemmene.
Vi sender ut eposter med tilbud om våre egne arrangementer eller arrangementer i regi av aktører som foreningen har et nært forhold til.
I spesielle tilfeller, etter godkjenning av leder i Foreningen SeniorIKT, kan vi sende ut annen informasjon som vi har vurdert som viktig for våre medlemmer.
Medlemsregistret deles ikke med andre.
Bruk av informasjonskapsler (cookies)
Nettstedet vårt bruker ikke informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk.